Naše recepty na nátierky z hermelínu na chlebíčky nesmú chýbať v žiadnej kuchyni. Inšpirujte sa!

Hľadáte tie najlepšie recepty na hermelínovú nátierku na chlebíčky?

Už nehľadajte ďalej!

Pripravili sme pre vás niekoľko rôznych typov tejto dobroty, o ktorej sa vám aj vašej návšteve bude zdať.

Áno, až tak je dobrá.

Hermelínová nátierka na chlebíčky so smotanovým syrom

Tento recept obsahuje smotanový syr, jarnú cibuľku a množstvo sladkej papriky. Preto je to perfektné predjedlo alebo desiata, ktorá je pripravená za 5 minút.

Čo budeme potrebovať

  • 2 jarné cibuľky
  • 150 g hermelínu
  • 200 g smotanového syra
  • 1 lyžička maďarskej sladkej papriky
  • soľ
  • korenie

Postup

  • Cibuľku nakrájajte na menšie kúsky.
  • Pridajte hermelín nakrájaný na kúsky, smotanový syr, sladkú papriku, trochu soli a korenia.
  • Mixujte niekoľko sekúnd v robote, kým nebude hermelín jemne nasekaný.
  • Nátierka by mala zostať trochu hrubá, nemala by to byť pasta.
  • Podávajte na veci.

Ak chcete pripraviť nátierku bez kuchynského robota, nakrájajte jarnú cibuľku najemno a vložte ju do misy. Hermelín tiež nakrájajte najemno, rozdrvte vidličkou, aby bol trochu jemnejší, a pridajte do misy spolu so smotanovým syrom, paprikou, soľou a čiernym korením. Dobre premiešajte a dochuťte.

Zdroj: veeatcookbake.com

Nátierka z hermelínu a romadúru

Tento recept na hermelínovú nátierku na chlebíčky nie je pre slabé povahy. Vyrába sa zo zmesi vyzretých mäkkých syrov, sladkej alebo pálivej papriky a trošky cibule prihodenej do zmesi. Nátierka je veľmi aromatická a nemusí byť pre všetkých, ale chuťovo je fantastická.

Čo budeme potrebovať

  • 115 g zrelého romadúru
  • 115 g zrelého hermelínu
  • 115 g masla
  • 30 g jemne nasekanej cibule
  • 1 lyžica sladkej maďarskej papriky
  • 1 lyžička pálivej papriky
  • 1/2 lyžičky mletej rasce
  • 1/4 lyžičky soli
  • korenie
  • smotanový syr (na dosiahnutie požadovanej konzistencie)

Postup

  • V strednej miske roztlačte dohromady romadúr, hermelín a zmäknuté maslo, kým sa dobre nespoja.
  • Pridajte mletú cibuľu, sladkú maďarskú papriku, pikantnú papriku, mletú rascu, soľ a čerstvo mleté čierne korenie podľa chuti.
  • Pridajte smotanový syr, aby nátierka mala správnu konzistenciu.
  • Dajte na pár hodín do chladničky, aby sa chute spojili.

A ako si najlepšie užiť vianočnú atmosféru? No predsa vo svetroch s vianočným motívom . Pozrite sa na tie, ktoré prešli našou recenziou.

Zdroj: recipesfromeurope.com

Chlebíčková nátierka s hermelínom a kyslou smotanou

Hermelínová nátierka na chlebíčky je doplnená krémovou kyslou smotanou, čo z nej robí najlepšiu voľbu pre sviatočné pohostenie pre hostí. Alebo ich môžete pohostiť ďalšími výbornými nátierkami . Skúste tie naše na šesť rôznych spôsobov.

Čo budeme potrebovať

  • 200 g hermelínu
  • 60 g smotanového syra
  • 150 ml kyslej smotany
  • 80 g masla
  • 1 cibuľa
  • 1 lyžička rasce
  • paprika
  • soľ
  • korenie

Postup

  • Cibuľu nakrájajte na malé kocky.
  • Potom nakrájajte hermelín a maslo na kocky.
  • Ingrediencie dajte spolu so smotanovým syrom a kyslou smotanou do misy.
  • Zmes premiešajte vidličkou.
  • Zmes dochuťte soľou, korením a mletou paprikou.
Zdroj: craftbeering.com

Ako vybrať ten najlepší hermelín do nátierky?

Snažte sa vybrať hermelín, ktorý je čo najčerstvejší. Mal by mať pevnú a pružnú štruktúru, aby nebol príliš zrelý alebo tvrdý. Skúste vyberať čerstvé hermelíny na miestnych farmárskych trhoch alebo špecializovaných obchodoch.

Dobrý hermelín by mal mať svoju charakteristickú vôňu, ktorá je ľahko sladkastá a plná.

Starostlivo skontrolujte aj jeho konzistenciu. Mal by byť krémový a mäkký, ľahko roztierateľný. Vyhnite sa hermelínom, ktoré sú príliš tuhé alebo majú zrnitú textúru, to môže naznačovať nedostatočnú kvalitu.

Milan & Ondra

Vianoce nás jednoducho baví. Na webe Vianocedarceky.sk vám chceme ukázať tie najlepšie recepty, dekorácie a informácie o Vianociach na jednom mieste. Chýba nám tu niečo? Dajte nám vedieť a inšpirujte sa s nami! :)

Páčil sa vám tento článok? Dajte 5 hviezdičiek. :)

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.

Zavrieť reklamu